top of page

Syswin Solutions a fost prezentă la Simpozionul Internațional PRIOCHEM




Între 11 și 13 octombrie 2023, la București, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie, ICHECHIM, a găzduit lucrările celei de a XIX-a ediții a Simpozionului Internațional PROIRITĂȚI IN CHIMIE PENTRU O DEZVOLTARE DURABILĂ – PRIOCHEM.


În cadrul Atelierului Sisteme opto-electrochimice miniaturizate portabile pentru măsurători în câmp firma Syswin Solutions a fost invitată să - și prezinte profilul și realizările urmare a unei recente bune colaborări în cadrul unui Proiect de cercetare coordonat de ICECHIM.


Prezentarea efectuată în limba engleză, Searching Solutions for Applications, a expus cele două planuri în care Syswin Solutions își desfășoară activitatea, Cercetarea Industrială și Dezvoltarea de Aplicații. A fost evidențiată înlănțuirea dintre ele, punând accent pe soluțiile rezultate din Proiectul Platforma versatilă pentru aplicații M2M - PRIAMM pentru Agricultura de Precizie - SysAgria și Orașul Inteligent - Smart Air City, SysParking, SysTraffic și reîntoarcerea la un nivel mai ridicat în cercetare prin Proiecte precum Asamblarea și interconectarea componentelor prin tehnologii combinate fără aliaj de lipire - COMPACT și Sistem de prognoză și avertizare a riscurilor biotice la culturile de orz, ovăz și rapiță - SYCPE.


Au fost menționate relizările deosebite din domeniul agriculturii de precizie: prima rețea plasă LoRa din agricultura românească și primul senzor NPK fără fir din Europa.


În final a fost exprimată deschiderea companiei pentru colaborarea la noi proiecte care să aducă împreună competențele din domeniul senzoristicii ale institutelor de cercetare și firmelor prezente la Workshop și competențele Syswin Solutions în domeniul IoT.




13 views0 comments
bottom of page